WandelZapp - Meer dan 500 wandelroutes door heel Nederland

WandelZapp is de ultieme vervanger voor een uitgeprinte routebeschrijving. Je hoeft niet iedere keer je duim bij de volgende instructie te houden en je hoeft niet meer bang te zijn dat de routebeschrijving verregend en daardoor onleesbaar wordt. Daarnaast worden wandelingen altijd zo goed mogelijk up-to-date gehouden, zodat de wandelaar altijd de juiste routegegevens heeft.

Wandelingen downloaden

Met de WandelZapp kun je meer dan 550 wandelingen downloaden en iedere week worden hier nieuwe wandelingen aan toegevoegd. Iedere wandeling heeft een aantal foto's, een omschrijving, een routebeschrijving en een kaart, dus als wandelaar loop je niet meer snel mis. Iedere gebruiker heeft standaard recht op 1 gratis wandeling. Daarna kunnen wandelingen voor €1,79 per stuk gekocht worden, of er kan een abonnement van €12,99 per jaar worden afgesloten, zodat 

Wandelingen zoeken + wandelingen in de buurt

Wandelingen kunnen gezocht worden op plaatsnaam, provincie, lengte en of deze bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om te kijken welke wandelingen zich in de buurt van de huidige locatie bevinden. 

Mijn wandelingen

Alle wandelingen die zijn gedownload, worden opgeslagen onder 'Mijn wandelingen'. Zodra er een update voor een wandeling is, ontvang je hier automatisch een melding van.

 

Apps & Webs heeft de WandelZapp voor IOS ontwikkeld.

Screenshots iPhone: