Over ons

Apps & Webs is sinds 2011 actief. We ontwikkelen Apps & Websites en zorgen dat potentiële klanten deze makkelijk kunnen vinden. Voor een aantal vakgebieden werken we samen met vaste specialisten, bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van app, web en ontwerp. Zo kunnen we betaalbaar en goede oplossingen bieden voor ieder project.

Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij je volledig ontzorgen of juist ondersteuning bieden bij een bepaald onderdeel van het project.

zx8
Jorn Doorneweert, eigenaar Apps & Webs

Een eerste kennismaking

Hallo! Ik ben Jorn Doorneweert en ben in 2011 begonnen met Apps & Webs. Ik word enthousiast van ontwikkeling, technologie en de laatste mogelijkheden… Een echte nerd? Nee! Ik leg graag technologie in begrijpelijke taal uit aan anderen die minder bekend zijn met ons vakgebied. Met Apps & Webs wil ik ondersteuning bieden aan klanten in het proces waar zij zelf waarschijnlijk minder bekend mee zijn: de complete ontwikkeling van een website, app of het onderhoud daarvan.

Contact

Onze skillset

WordPress

Open source CMS

We hebben heel veel ervaring met WordPress. Dit is een makkelijk content management systeem waarmee je je site zelf makkelijk kunt onderhouden en niet afhankelijk bent van Apps & Webs.

Drupal

Open source CMS

Drupal is een veelzijdig content management systeem dat Apps & Webs inzet voor grotere websites, webapplicaties en als methode om content in apps te onderhouden.

App ontwikkeling

Voor iOS, iPadOS en Android

We ontwikkelen apps in Java, Objective-C, Swift, PHP en Javascript.

SEO optimalisatie

Gevonden worden in zoekmachines

Een website ontwikkelen is één, maar vindbaar zijn is minstens zo belangrijk.

Design

App & Web ontwerp

Voor het ontwerp werkt Apps & Webs samen met vaste partijen, passend bij ieder project.

Website onderhoud

Let's keep it running!

Nadat je website online staat, is het belangrijk dat deze regelmatig geupdate wordt om te voorkomen dat de website traag wordt of niet meer veilig is. Apps & Webs keeps it running!

Tijd voor een afspraak.

Genoeg over ons, wij willen graag meer weten over jou en over de ideeën die je hebt. Maak nu vrijblijvende afspraak, of vraag direct een offerte aan.

Contact