Website ontwikkeling

Ben je toe aan een nieuwe website die aan de laatste eisen voldoet?

Apps & Webs ontwikkelt jouw nieuwe website volgens de laatste normen zodat deze snel werkt, goed vindbaar is voor zoekmachines en met een ontwerp dat past bij de doelgroep van je bedrijf. Van simpele one-pager tot uitgebreide webwinkel; wij ontwikkelen graag jouw nieuwe website!

Website ontwikkeling

Website laten ontwikkelen door Apps & Webs

1. Kennismaken en bespreken wensen

Tijdens ons eerste contact bespreken we je wensen en ideeën. We toetsen het idee op haalbaarheid en stellen vervolgens samen het gewenste eindresultaat vast. Op basis hiervan maken wij een kostenindicatie.

2. Start schetsen en ontwerp

Apps & Webs levert schetsen aan waarin de layout en belangrijkste functionaliteit van je website duidelijk wordt en wat als vertrekpunt zal dienen voor het website ontwerp. Zodra er een akkoord is voor de schetsen, maken we hiervan een ontwerp.

Heeft u al een ontwerp laten maken? Dan bespreken we deze en gaan we hier mee verder.

3. Ontwikkelen en testen website

We starten de ontwikkeling van de website. We proberen je zo vroeg mogelijk in de ontwikkeling al mee te laten kijken op een testomgeving, zodat je de voortgang kunt zien en eventueel kunt bijsturen indien gewenst. Nadat de eerste versie is opgeleverd, testen we deze en verwerken we feedback.

4. Website live

Nadat alle definitieve teksten en afbeeldingen verwerkt zijn en de website klaar is, geven we uitleg over het CMS en plaatsen we de website live op het definitieve domeinnaam. Na oplevering kan Apps & Webs de website onderhouden indien gewenst.

Recente websites

Waarom Apps & Webs?

Heldere communicatie en geen verassingen

Duidelijke communicatie staat bij ons voorop; we nemen je mee in het proces van de ontwikkeling en helpen je met plezier bij aanpassingen aan de website. In onze offerte zijn we duidelijk wat je precies kunt verwachten van de te ontwikkelen website en voor welke prijs, zodat je achteraf niet tegen verassingen aanloopt.

Zelf aanpassingen maken in een CMS

Apps & Webs levert je website altijd met een Content Management Systeem (CMS) zodat je ook zelf onderdelen op de website kunt aanpassen. We maken gebruik van Open Source software zoals Drupal of WordPress zodat je de website zelfs bij andere bedrijven kunt onderbrengen indien gewenst.

Alles voor uw website onder één dak

Je hebt nog maar één aanspreekpunt nodig voor je website: Apps & Webs. We helpen je met domeinregistratie, hosting, email instellen, maar ook met het ontwerp, ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en het onderhouden van je nieuwe website.