App ontwikkeling

Is jouw bedrijf klaar voor de App Store?

Veel mensen met een smartphone, tablet of een smartwatch kunnen het waarderen als de diensten van je bedrijf ook via een app te gebruiken zijn. Een app biedt ongekende mogelijkheden en kan helpen je bedrijf op de kaart te zetten, een bedrijfsproces te vereenvoudigen en de omzet te verhogen.

Als particulier kun je natuurlijk ook een goed idee hebben voor een app. Dit kan een spelletje zijn, maar ook een eenvoudige tool.

app-store

App laten ontwikkelen door Apps & Webs

Je hebt een idee! Welke stappen doorlopen we samen?

1. Kennismaken en toetsing haalbaarheid

Tijdens ons eerste contact bespreken we je ideeën en wensen. We toetsen het idee op haalbaarheid en stellen vervolgens samen het gewenste eindresultaat vast. Op basis hiervan maken wij een kostenindicatie.

2. Start schetsen en ontwerp

Apps & Webs levert schetsen aan waaruit het schermverloop en functionaliteit van je nieuwe app duidelijk wordt en wat als vertrekpunt zal dienen voor het ontwerp. Zodra er een akkoord is voor de schetsen, maken we hiermee een ontwerp.

3. Programmeren en testen app

Wanneer je tevreden bent met het ontwerp kan de ontwikkeling starten. Apps & Webs geeft toegang tot een versie die je kunt testen op een eigen apparaat. Je feedback verwerken we in een nieuwe versie totdat je tevreden bent met het resultaat.

4. Indienen en online plaatsen app

Nadat de applicatie is goedgekeurd, komt de app in de App Store, Play Store of website te staan op de afgesproken datum. Je app is vanaf nu te gebruiken door iedereen!

App ontwikkeling voor iOS en Android of als web-app?

Apps kunnen native ontwikkeld worden voor een specifiek platform (iOS, iPadOS of Android) of in de vorm van een webapplicatie die toegankelijk is voor alle apparaten met een browser. Wanneer kies je voor welke vorm? Dat is helemaal afhankelijk van wat de applicatie moet doen en wat je wensen zijn. Wij helpen je graag bij het uitleggen en maken van de juiste keuze.

Smartwatch app ontwikkeling

Ontwikkeling voor smartwatch
In sommige gevallen kan een smartwatch app een gepaste verlenging zijn van de app. De smartwatch app is dan vaak een sterk versimpelde variant die het de gebruiker (nog) iets makkelijker kan maken.

Contact

Kosten ontwikkeling app

Wat kost de ontwikkeling van een app? Zonder dat er duidelijk is wat er ontwikkeld moet worden is dit niet zo eenvoudig te zeggen. Wel kunnen we je een indicatie geven welke factoren invloed hebben op de prijs en kunnen we enkele voorbeelden geven.

Kosten van een app

Waarom Apps & Webs?

Heldere communicatie

We nemen je mee in het hele proces van de ontwikkeling. In onze communicatie zijn we duidelijk wat je precies kunt verwachten van de te ontwikkelen app en voor welke prijs, zodat je achteraf niet tegen verassingen aanloopt.

Meer dan 10 jaar ervaring

Apps & Webs ontwikkelt al sinds 2011 apps voor klanten waarbij we veel ervaring hebben opgedaan. Met onze ervaring denken we mee met de klant en werken we samen met ons netwerk om je volgende app succesvol te maken.

Android, iOS en web-apps

Apps & Webs heeft ervaring met iOS (inclusief iPadOS, tvOS, watchOS), Android en web-apps waardoor we altijd het juiste platform kunnen inzetten voor ieder project.

Alles onder één dak

Je hebt nog maar één aanspreekpunt nodig voor je app: Apps & Webs. We helpen met het uitwerken van jouw idee, de vormgeving, de ontwikkeling en een ondersteunende website.

Recente apps