Website ontwerp

Website ontwerp, of webdesign, is de eerste stap om te komen tot een nieuwe website. Het website ontwerp vormt de basis van een goed doordacht geheel. Apps & Webs adviseert en wijst je op punten die eerst duidelijk moeten zijn, voordat wij met de bouw van de website kunnen beginnen. Denk hierbij aan de doelgroep die je wilt bereiken en de producten en diensten die je aanbiedt. Het eindproduct van deze fase is een webontwerp dat goed matcht met je merk, image en doelen.

Apps & Webs werkt samen met externe grafisch vormgevers (met ieder hun eigen specialiteit) om tot het beste resultaat te komen voor de (app of) website.

Webdesign

Website laten ontwerpen

1. Kennismaken en bespreking wensen

Tijdens ons eerste contact bespreken we je wensen; wie is de doelgroep, wat is je doelstelling?

2. Huisstijl vastleggen

Apps & Webs ontwerpt een huisstijl die voldoet aan jouw wensen. Na akkoord gaan we verder met het ontwerp.

3. Bepalen menustructuur

Samen bepalen we welke menustructuur gehanteerd wordt voor de website, en voor welke pagina's er een ontwerp moet komen.

4. Schetsen en ontwerp

Apps & Webs levert schetsen aan waarin de layout en belangrijkste functionaliteit van de website duidelijk wordt en wat als vertrekpunt zal dienen voor het website ontwerp. Zodra er een akkoord is voor de schetsen, maken we een ontwerp voor de besproken pagina's.

Recente website ontwerpen