Website onderhoud

Apps & Webs biedt onderhoud aan voor zowel nieuwe als bestaande websites, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Website onderhoud, vaak gedaan door een webmaster, is een belangrijk proces. Een website die regelmatig wordt bijgewerkt en waarvan de software up-to-date is, werkt sneller, is beter vindbaar in zoekmachines en is veiliger.

Website onderhoud

Website laten onderhouden door Apps & Webs

Apps & Webs biedt onderhoud aan voor zowel nieuwe als bestaande websites, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Wat zit er in het onderhoudspakket?

Algemeen onderhoud

Apps & Webs maakt kleine aanpassingen indien gewenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tekstuele aanpassingen, het verplaatsen of aanmaken van menu's, welkomstberichten wijzigen of pagina's aanmaken.

Technisch onderhoud

Apps & Webs voert regelmatig updates uit aan het CMS, geïnstalleerde plugins/modules en eventueel thema's. Fouten die voortkomen uit updates (bijvoorbeeld omdat plugins niet in een bepaalde versie van CMS werken) worden door Apps & Webs verholpen.

Website controle

Apps & Webs controleert de website op niet meer bestaande pagina's en links die niet meer naar een juiste pagina verwijzen (dode links). Dit komt ten goede aan de vindbaarheid van de website.

Ondersteuning

Apps & Webs biedt ondersteuning voor vragen van gebruikers. Ook helpen we met het aanmaken van gebruikers of het instellen van e-mailadressen.

Hoeveel tijd besteedt Apps & Webs aan onderhoud?

Apps & Webs besteedt een bepaald aantal uren per jaar aan bovenstaande taken. Het aantal uren is afhankelijk van de grootte van het afgenomen pakket. We bespreken samen welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Pakket A

€ 120,- excl. BTW p/jaar

Voor kleine websites

2 uur onderhoud per jaar.

Bijvoorbeeld voor one-pagers of simpele websites tot 5 pagina’s.

Contact

Pakket B

€ 200,- excl. BTW p/jaar

Voor middelgrote websites

4 uur onderhoud per jaar.

Voor kleine bedrijfs websites met simpele functionaliteit of kleine webwinkels.

Contact

Pakket C

Neem contact op

Voor grotere en maatwerk websites

Vanaf 6 uur onderhoud per jaar.

Voor grotere websites, webwinkels of bij aangepaste functionaliteit.

Contact