WandelZapp

iOS App, Android App

WandelZapp is inmiddels bijgewerkt naar versie 3.0

WandelZapp is de ultieme vervanger voor een uitgeprinte routebeschrijving. Je hoeft niet iedere keer je duim bij de volgende instructie te houden en je hoeft niet meer bang te zijn dat de routebeschrijving verregend en daardoor onleesbaar wordt. Daarnaast worden wandelingen altijd zo goed mogelijk up-to-date gehouden, zodat de wandelaar altijd de juiste routegegevens heeft.

Wandelingen downloaden
Met de WandelZapp kun je meer dan 1000 wandelingen downloaden en iedere week worden hier nieuwe wandelingen aan toegevoegd. Iedere wandeling heeft een aantal foto’s, een omschrijving, een routebeschrijving en een kaart, dus als wandelaar loop je niet meer snel mis. Iedere gebruiker heeft standaard recht op 1 gratis wandeling. Daarna kunnen wandelingen per stuk gekocht worden, of er kan een jaar abonnement worden afgesloten, voor onbeperkt gebruik.

Wandelingen zoeken + wandelingen in de buurt
Wandelingen kunnen gezocht worden op plaatsnaam, provincie, lengte en of deze bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om te kijken welke wandelingen zich in de buurt van de huidige locatie bevinden.

Mijn wandelingen
Alle wandelingen die zijn gedownload, worden opgeslagen onder ‘Mijn wandelingen’. Zodra er een update voor een wandeling is, ontvang je hier automatisch een melding van.

Downloaden Topografische kaarten
De gebruiker kan bij een wandeling de topografische kaart downloaden voor offline gebruik.

App
In-app aankopen: losse aankoop en abonnement
Gebruik makend van GPS voor routes
Voor iOS en Android smartphones en tablets.
Toepassing ontwerp derde partij
Koppeling met wandelzoekpagina.nl
Onderhoud