Website optimalisatie (SEO)

De website staat online, maar nu moet je website gevonden worden via zoekmachines zoals Google, Bing, DuckDuck Go, en Yahoo! Het proces om ervoor te zorgen dat je website hoger in de zoekresultaten komt, heet zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimizing (SEO).

Apps & Webs kan een analyse van de website maken. Je weet daarna welke aanpassingen je aan de website moet maken om meer bezoekers van de juiste doelgroep te krijgen.

Website optimalisatie (seo)

Website laten optimaliseren door Apps & Webs

Meer verkeer uit zoekmachines genereren, hoe doen we dat?

1. Kennismaken en bespreken wensen

Tijdens ons eerste contact bespreken we je wensen en ideeën; bijvoorbeeld op welke zoekwoorden je beter gevonden wil worden en wat het gewenste publiek is.

2. Onderzoek mogelijkheden

Apps & Webs onderzoekt de huidige website en stelt een rapport op wat er verbeterd zou kunnen worden.

3. Bespreken uitkomst

Na het onderzoek bespreken we de uitkomst. Samen kijken we waar het makkelijkst voortgang geboekt kan worden. Zo kun je zelf aan de slag of maakt Apps & Webs deze aanpassingen voor je.

4. Aanpassingen maken en monitoren

Je maakt zelf de aanpassingen aan je website of laat Apps & Webs dit doen. Vervolgens monitoren we de resultaten en sturen bij indien nodig.

Wat kost zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Goede optimalisatie kan veel tijd en geld kosten, maar dat is helemaal afhankelijk van de huidige website en het budget.

Om een start te maken; Voor €125,- excl. BTW maakt Apps & Webs een analyse van de website. Na afloop bespreken we de resultaten, zodat je zelf aan de slag kunt. Apps & Webs kan de aanpassingen ook maken; in dit geval maken wij een offerte.

Contact